Så jobbar vi

Vill ni skapa en spännande redaktionell lösning för att lyfta ert varumärke? Behöver ni hitta nya kundgrupper och öka er försäljning? Då är Rehnberg & Swartz en perfekt redaktionell partner. Vi vet vilken kommunikation som bygger lojalitet och driver konvertering och har lång erfarenhet av att skapa content marketing åt uppdragsgivare från en mängd olika branscher.

Tillsammans med kunden tar vi fram koncept och strategi. Därefter producerar vi innehållet. Nyckeln är att med rätt tonträff berätta historier som berör och intresserar – samt välja rätt mediekanal för att distribuera den. Utöver ett gott redaktionellt hantverk krävs också en djupare kunskap om kunden och dennes målgrupp och affär.

Detta kan vi hjälpa dig med

Digitalt

Var befinner sig målgruppen? Vilka digitala kanaler bör man välja till sitt budskap? Vi skapar podcasts, nyhetsbrev, webbplattformar, influencer marketing och innehåll till sociala medier. Därefter mäter vi och analyserar spridningen så att innehållet får maximal effekt.

Print

Trots hård konkurrens står sig magasinet fortfarande starkt. Framför allt om man vill få läsaren att fördjupa sig i innehållet. Hos Rehnberg & Swartz arbetar några av landets mest erfarna magasinsredaktörer och att Svenska Dagbladet gett oss förtroendet att producera deras helgbilagor talar sitt tydliga språk.

Rörligt

Vi konsumerar mer och mer rörligt innehåll. Rehnberg & Swartz kan hjälpa er att skapa såväl större tv-produktioner som delningsvänliga filmer för sociala medier. Nyckeln till framgång, oavsett storlek på skärmen, är alltid en smart idé och en snygg produktion.