Så jobbar vi

Vill ni skapa en spännande redaktionell lösning för att lyfta ert varumärke? Behöver ni outsourca en av era redaktionella produkter, eller är i behov av att skapa effektiva och kreativa advertorials eller native-lösningar? Då är Rehnberg & Swartz är en perfekt redaktionell partner.

Vi har lång erfarenhet av att skapa såväl redaktionella produkter som content marketing åt uppdragsgivare från en mängd olika branscher. Vi har dessutom stor kunskap om hur man skapar smarta och effektiva advertorial- och native-lösningar i befintliga redaktionella kanaler.

Nyckeln, enligt oss, är att med rätt tonträff berätta en historia på ett sätt som både berör och intresserar – samt välja rätt mediekanal för att distribuera den. Utöver ett gott redaktionellt hantverk krävs också en djupare kunskap om kunden och dennes målgrupp och affär.

Vi jobbar både med print och digitala plattformar och har ett mycket stort nätverk av fasta frilansare – allt för att kunna vara flexibla och bygga bästa möjliga team åt varje kund.

Vi har drygt 100 utgivningar per år och till våra största kunder hör Svenska Dagbladet, fastighetsbolaget Hufvudstaden och Lagerlings mäklarfirma. 

Hör av er, så ses vi på en kopp kaffe och pratar om vad vi kan hjälpa er med.

svd porträtt
januari 2016
stockholm