Portfolio

SvD Perfect Guide

Vi producerar såväl det populära livsstilsmagasinet samt den tillhörande sajten. Mode, design, resor, mat och vin samt djuplodande porträtt på aktuella personer. 
Läs mer

SvD Magasinet

Svenska Dagbladets populära bostadsbilaga, med allt från hemma hos-reportage till designer-intervjuer, utkommer på lördagar och har cirka 300 000 läsare varje vecka.
Läs mer

SvD Resor

Svenska Dagbladets söndagsbilaga med cityguider, resereportage, drömplatser och krönikörer från några av världens metropoler.
Läs mer

Bibliotekstan

Vi producerar filmer, bilder och artiklar till fastighetsägarens sociala medier samt ett större modemagasin varje höst med fokus på julshopping.
Läs mer

Stureplans Resor

Stureplans Resor är en nischad och exklusiv affärsresebyrå. Två gånger per år producerar vi ett inspirerande och läsvärt resemagasin för deras räkning, och skapar dessutom en passande distribution.
Läs mer

Auctionet

På Auctionet säljs föremål för ett flertal svenska och europeiska auktionshus. Åt dem producerar vi ett designmagasin med allt från hemma hos-reportage, möbelhistoria och spännande intervjuer.
Läs mer

Genova

Vi producerade ett magasin om bostadsprojektet Liljegatan 1 i Uppsala åt fastighetsutvecklaren Genova. Magasinet distribuerades med Upsala nya tidning.
Läs mer

Oscar Properties

Vi skapar inspirerande livsstilsmagasin kopplade till fastighetsutvecklarens olika nyproduktioner, och väljer sedan passande distribution till respektive projekt. 
Läs mer

Nordiska Kompaniet

Vi har producerat bilder och artiklar till varuhusets sociala medier – samt även inspirerande plocksidor med NK:s produkter som publiceras i SvD Perfect Guide.
Läs mer

Stureplansgruppen

Vi producerade magasinet The Taste för att lyfta Stureplansgruppens krogar. I det hittar man allt från recept och utvalt mode till intervjuer med såväl kockar som stamgäster på koncernens krogar.
Läs mer

Market

Konstmässan Market är en av Nordens största. Inför mässan producerade vi ett magasin där vi belyste trender, intervjuade samlare och lyfte fram medverkande konstnärer.
Läs mer

Kunder

Några kundexempel … Svenska Dagbladet Rehnberg & Swartz producerar Svenska Dagbladets livsstilsjournalistik – ett uppdrag som spänner över print, digitalt, sociala medier och podcasts. Bland annat ligger vi bakom SvD Perfect Guide, som blivit en stor succé såväl läsar- som affärsmässigt och når flera hundratusen människor varje vecka. Hufvudstaden Vi tar fram redaktionella koncept och…
Läs mer